Kommentarer

FORTSÄTTNING FÖLJER
TO BE CONTINUED
— 2 kommentarer

  1. Jag hoppas att du har orken att fortsätta med hemsidan framöver för till och från så vill man nog veta vad som händer inom bandet när fancluben har lagts ner och den infomöjligheten saknas.
    Spotnickssoundet lever ju fortfarande kvar i hjärta och själ. Man är ju uppvuxen med detta band sedan tonår. Jag har ju sett bandet både på Nalen, Björknäspaviljongen och Grand Hotel Badholmen(Saltsjöbaden) i Stocholmsområdet varav de 2 sistnämnda tyvärr har brunnit ner och ej återuppbyggts samt på Gamle Port i Göteborg då vi firade Bosse W som fyllde 50-bast. Jag fick en inbjudan från Reino att få närvara därstädes och träffade under kvällen just Björn där vid detta tillfälle, det var en helkväll och sedan nattåget mot Stockholm, vilket minne man har av denna kväll.