Kommentarer

OVE JOHANSSON 30 MARS 1940 — 8 APRIL 2017 — 3 kommentarer

  1. Ove minns jag från början av 60-talet. Såg han första gången på Rondo i Göteborg. Då i Frazers som sedemera blev Spotnicks. Ove spelade trummor med glädje, energi och bidrog med sitt spel till Spotnicks första skivkontrakt. Genom sitt samspel med Björn Thelin bildade han grundstommen i Spotnicks. Ove var alltid tillmötesgående och hade mycket humor.

  2. Jag lärde känna Ove Johansson när jag bodde i Göteborg under min studietid, och jag uppfattade honom som en varm och godhjärtad person. Han delade med sig av sina minnen och berättade roliga anekdoter om sin tid med Spotnicks. Jag fick också hans memoarbok signerad.

    Nu är både han och Björn borta. Tack, Ove, för att jag fick lära känna dig och tack för alla minnen och anekdoter du berättade och tack för all go musik du har gett oss.

  3. Vila i frid Ove och tack för allt i The Spotnicks! Er musik kommer för evigt leva kvar – nu har himlen istället blivit en gladare och svängigare plats genom Björn och dig!
    Vila i frid! / Daniel Svensson fd 669:an