Kommentarer

BOB LANDER 11 MARS 1942 — 3 MAJ 2020 — 4 kommentarer

  1. Jag heter Teddy Grimstad. Jag är född i Bergen, Norge. Jag är producent sångare och låtskrivare. Jag stötte på Bob Lander när jag studerade i Göteborgpå GTI. Han bjöd in mig till hans stuido Tal & Ton på Kungsgatan var min avdöd bror Egil och jag spelade in Wildwood Flower (AP Carter) Jag gråter djupt inuti nu när Bob är borta, jag var förtjust i honom och hans musik, vi blev nära vänner de 7 åren jag bodde där! Får du vila med frid, min kära vän !!!!!

    My name is Teddy Grimstad. I am born In Bergen, Norway. I am a Producer singer and song writer. I came across Bob Lander when I studied In Gothenburgpå GTI. He invited me to his stuido Tal & Ton at Kungsgatan were My late brother Egil and I recorded Wildwood Flower (A.P. Carter) I am crying deep inside now when Bob Is Gone, I was ver fond of him and his music, we became close friends the 7 years I was living there ! May you rest in pease my Dear friend !!!!!

  2. Det känns som om allt har sagts och jag har inget mer att tillägga. Jovisst, det har jag! Jag bodde i Göteborg under min studietid, och fick tillfälle att se och höra Spotnicks live. För mig kändes det som att prata med Gud Fader själv när jag skulle växla några ord med dem; de var ju trots allt mina idoler och största inspirationskälla sedan jag började spela gitarr.
    På något vis känns det som att Björn, Ove och Bosse kallade på Bobban och han hörsammade deras kallan. Nu har de återförenats och spelar tillsammans igen i den stad där rosor aldrig dör.
    Tack, Bo Christer Starander, för all go musik du och Spotnicks har gett oss under åren. Vi ses igen på den andra sidan floden. ‍❤️

  3. Det är lustigt att vi (jag) är så efterkloka. Kommer på saker och ting när det egentligen är för sent. Tänker på Bo Winbergs begravning och den fina avslutning, som Åke Hammarin hade ordnat, på Villa Belparc. Jag satt bordet bakom Bobban (Bob Lander). Funderade om jag skulle växla några ord med honom. Tänkte att Bobban är nog trött på alla som vill”tjata” så jag lät bli vilket jag ångrar idag. Kunde ha sagt att han var en fantastisk musiker med en rytmkänsla som få och sången som bara blev bättre med åren. Nu är det som det är och Bobban finns inte längre bland oss. En tankeställare fick jag. Uppskatta släktingar, vänner och vilka det nu är när tillfälle ges. Tiden går alldeles fort och livet är ibland obarmhärtigt.

  4. En STOR kompis, och vän har gått bort och saknaden är stor . Med alla minnen under nästan 60år, alla roliga saker och äventyr man har fått varit med om , nu är sagan slut. Ett stort Tack från Sparre !